T-Speak
A gyors
900 Ft / hó
50 férőhelyes
Teljes admin jog
Weblapról menedzselhető
V-One
A minőség
1.600 Ft / hó
100 férőhelyes
Teljes admin jog
Weblapról vezérelhető
V-Honey
Nagy is, jó is
2.800 Ft / hó
200 férőhelyes
Teljes admin jog
Weblapról vezérelhető
ONLINE ellenőrizheti és
REGISZTRÁLHATJA
a kiválasztott DOMAINJÁT

már 3.000 Ft / év-től

Weboldal készítés

A weboldalak átadását gondos tesztelés előzi meg, amelyben Megrendelőnknek lehetőséget biztosítunk, hogy készülő weboldalát működés közben, még átadás előtt tesztelje, alkalmat adva utólagos módosításokra is, a legjobb eredmény elérése érdekében.

Ma már valamennyi korszerű cégnek – legyen szó akár kis- vagy középvállalkozásról – van saját honlapja. A webes megjelenés a sikeres piaci működés egyik alapfeltétele. Amennyiben velünk készítteti honlapját, úgy Önről levesszük a terheket, mivel szolgáltatásaink a domain regisztrációtól, a kreatív tervezésen és webprogramozáson keresztül a folyamatos látogatottsági statisztikák készítéséig terjed.

Mindehhez saját webszerverünk biztosítja a problémamentes üzemeltetést. Önnek csak meg kell mondania mit szeretne, ezután mindent egy helyen megkap. Nem kell bajlódnia a reklámügynökségek, grafikusok, valamint a programozók és a marketingesek tevékenységeinek összehangolásával. Szolgáltatásaink lényege, az egyszerűség!

Több éves webfejlesztői hátterünknek köszönhetően magabiztosan birkózunk meg a legbonyolultabb feladatokkal is, legyen szó nagy látogatottságú portálról, webshopról, bizalmas adatok kezeléséről, vagy csak egy egyszerűbb bemutatkozó oldalról.

Amellett, hogy tudatosan keressük az egyre komolyabb kihívásokat, örömmel fogadjuk azoknak az induló, vagy fejlődésben lévő vállalkozásoknak a megkeresését is, akiknek fejlődését egy-egy jó ötlettel vagy tanácsadással segíthetjük.

Internetes fejlesztéseink során szem előtt tartjuk, hogy az oldalak megfeleljenek W3C konzorcium által támasztot követelményének, valamint hogy a keresők könnyen olvashassák az oldalakat, így segítve a honlap jobb helyezésének elérését. Továbbá a személyes adatok biztonságos kezelését, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljenek az Ön bizalmas adatai.

Weboldalaink moduláris kialakításúak, ezért a már elkészült honlapok a késöbbiekben bármikor továbbfejleszthetőek, új funkciókkal bővíthetőek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy egyedi ajánlatot tehessünk az Ön részére!