Almak
A személyes
8.000 Ft / év
100 MB tárhely
Korlátlan E-mail
Flash oldalakhoz tervezve
Mirach
Az üzleti
15.000 Ft / év
300 MB tárhely
Korlátlan E-mail
PHP5, MySQL5, SSL
Sirrah
A globális
30.000 Ft / év
500 MB tárhely
Korlátlan E-mail
PHP5, MySQL5, CGI, Perl
ONLINE ellenőrizheti és
REGISZTRÁLHATJA
a kiválasztott DOMAINJÁT

már 3.000 Ft / év-től

Partnereink rólunk alkotott véleménye:

Sicz-Mesziár János
informatikai hallgató


"Az Andromédium Magyarország maga egy lehetőség. Fejlesztőként és ötletgazdaként meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire nyitottak, és olyan dolgokban is alkalmazkodnak az igényekhez, amikre máshol már nemet mondtak volna. Így kimondottan ajánlom azoknak is, akik tudják mit akarnak."
Vadon Zsolt
a VadonDesign Grafikai Stúdió
ügyvezető igazgatója


"Ezúton szeretnék köszönetet mondani az Andromédium Magyarország vezetőségének, a gyors és pontos munkájáért és útmutató tanácsaiért. Köszönettel tartozom készséges segítségükért."
Kercsó Márton
a Szekszárdi Kercsó Kereskedőház
ügyvezető igazgatója


"Az oldalunk web áruházzal egyben működik. Mielőtt az andromedium bt-hez kerültünk, sok gondunk akadt, főleg a web áruház működése miatt. Itt viszont semmi problémánk nincs, folyamatos a rendelkezésre állás, és rendkívül rugalmas és gyors a segítségnyújtás szükség esetén. Külön öröm, hogy a világon bárhonnan, bármikor elérhetem, szerkeszthetem oldalunkat és a postafiókunkat!"
Czebe János
magánszemély


"A czebe.hu egyéni oldalam, ám itt problémamentesen működik. Jelenleg négy oldalt szerkesztgetek, természetesen mindegyik itt található az andromedium bt. tárhelyén! Azt hiszem, ennél komplettebb szolgáltatással még nem találkoztam, és külön köszönöm Prém Dánielnek a folyamatos szaktanácsadást és segítséget!"
Wittendorfer Antalné
tánccsoport vezető


"Oldalunk több szolgáltatónál is (köztük ingyenes) megfordult a kezdetektől. Ám itt, az andromedium tárhelyén meggyökeredzett, mert elérhető áron éjjel-nappal rendelkezésre áll és kiválóan működik, valamint itt egy kézben van a tárhely, a Domain név, és minden, ami az internettel kapcsolatos. Köszönjük!"
Beliczay P. Anita
a Styleoptika tulajdonosa


"Mindenki számára érthető kommunikáció, pontosság, megbízhatóság, kreativitás. Ön is ilyen informatikust keres? Én már megtaláltam!"
Udvari Brigitta
a Gyöngyudvar tulajdonosa


"Az Andromediumnál született meg a honlapom 2009. márciusában. Azóta is folyamatosan feljesztik, és segítik a munkámat, ha probléma adódik, igyekeznek mihamarabb - általában azonnal - orvosolni. Szeretném megköszönni a pontos, gyors és segítőkész hozzáállásukat. Azt hiszem bennük megtaláltam amit kerestem. Köszönöm, hogy itt lehetek!"