Delegált
Az átregisztráció
Grátisz
.hu domain áthozatala
Teljes hozzáféréssel
NS1, NS2, NS3 biztosítása
Domain
Új regisztráció
3.000 Ft / év
.com, .net, .eu, stb.
Mely 1 évre érvényes
NS1, NS2, NS3 biztosítása
Domain
Új .hu regisztráció
3.000 Ft / 2 év
.hu regisztrálása
Mely 2 évre érvényes
NS1, NS2, NS3 biztosítása
ONLINE ellenőrizheti és
REGISZTRÁLHATJA
a kiválasztott DOMAINJÁT

már 3.000 Ft / év-től

Bemutatkozás

Az 1990-ben alapított, alapvetően kereskedelemmel, reklám- és médiatevékenységgel illetve kulturális szolgáltatásokkal foglalkozó cégünk 2005 őszén átalakult, és újraszerveződött a kor változásaira érzékenyen. Nevünk azóta: ANDROMÉDIUM Magyarország. Kezdetben játék szerverek és a hozzájuk tartozó kiegészítő szolgáltatások (mint például Ventrilo, TeamSpeak, BNC) üzemeltetésével foglalkoztunk, és célunk az akkoriban elérhető lehető legszínvonalasabb szolgáltatás volt professzionális játékosok részére. Hogy ezt biztosítsuk, szerverünket Magyarország legnagyobb nemzetközi sávszélességére ültettük rá.

Teltek-múltak az évek, növekedett tudásbázisunk, és családi vállalkozásunk egy minőségi lépést tett előre. Az egyszerűbbnek tekinthető "játékos" szolgáltatásokon túl előbb tárhely-szolgáltatással, majd honlapfejlesztésekkel bővítettük tevékenységi körünket. Kezdetben meglévő honlapok átalakításával, valamint átköltöztetésével foglalkoztunk, később saját honlap motor fejlesztésébe vágtuk a fejszénket, amely már jónéhány honlap alatt megtalálható!

Ezzel párhuzamosan megtapasztaltuk, milyen egy teljes informatikai rendszer megtervezése, kivitelezése és üzemeltetése. Ugyanis a hosztinggal párhuzamosan, partnereinkél elvállaltunk rendszergazdai megbízásokat is. Így a szerverek üzemeltetése mellett beletanultunk a kis és középvállalkozások mindennapi életébe és problémáiba.

2007 óta partnereinknek nem csupán informatikai fejlesztéseket végzünk, hanem igény esetén, konzultálunk velük, s megismerve múltjukat, jövőbeli céljaikat, annak fényében beszéljük át a lehetőségeket és közösen alakítjuk ki az elképzelést IT-rendszerükről. Marketing stratégiákat határozunk meg, valamint sok esetben egyedi akciókat, ajánlatokat, reklámokat dolgozunk ki közösen, melynek támogatására hozzuk létre az informatikai fejlesztéseket, így hozva ki a maximumot a IT részlegből.

2008 végén fejlesztésbe fogtunk, mert olyan ütemben fejlődött a webhoszting ágazatunk, hogy régi szerverünk már nem bírta a terhelést, és egy korszerübb, nagyobb kapacitásúra cseréltük le. Ezzel egyidőben egy másik hosztingterembe helyeztük el szerverünket, ahol több szolgáltatás áll rendelkezésünkre, így sokkal gyorsabban és naprakészebben intézhetjük beavatkozásainkat, hogy partnereinkek a lehető legkényelmesebb legyen!

Jelenleg igyekszünk lépést tartani az érezhetően megnövekedett igényekkel, s olyan keretek között tartani fejlődésünket, hogy ne kelljen külső anyagi erőforrást igénybe venni a növekedéshez, amelyet a mai válságos helyzetben a legjobb saját erőből megoldani. Ezzel is a biztonságos működést segítjük elő, amely nem csupán technikai értelemben fontos a számunkra! Ezért további munkatársakkal, és együttműködő partnerekkel vesszük fel a kapcsolatot, valamint oktatásokat szervezünk, hogy felneveljük a következő generációt, akik helyet kaphatnak cégünkben mint fejlesztők, rendszergazdák, hogy a szolgáltatásainkat használók igényeit a legteljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni!